Πολιτική Απορρήτου

Σεβόμενοι την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και προς τον σκοπό προστασίας αυτών, παραθέτουμε παρακάτω την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων της πλατφόρμας/ επιχείρησής μας «Prosperty Real Estate ΙΚΕ», σε συμμόρφωση προς τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ) υπ’ αρ. 2016/679, τους νόμους 4624/2019, 3471/2006 και το Προεδρικό διάταγμα 207/1998 σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως ισχύει σήμερα.
Στο πλαίσιο αυτό :
  1. 1) Συλλέγουμε και διατηρούμε με τη συναίνεσή σας και την έγκρισή σας τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών, όπως το όνομά σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό κινητό σας . Οι συλλεγόμενες πληροφορίες σας ανήκουν και δεν συλλέγουμε, δεν χρησιμοποιούμε ούτε επεξεργαζόμαστε άλλες πληροφορίες για εσάς, εκτός αν έχετε παραχωρήσει με θετική δήλωση (opt-in) την άδειά σας.
  2. 2) Λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον Η/ Υ σας, το κινητό τηλέφωνό σας ή άλλη συσκευή, ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα της «Prosperty Real Estate ΙΚΕ». Οι πληροφορίες αυτές αφορούν την διεύθυνση IP σας, την τοποθεσία και τον τύπο του φυλλομετρητή.
  3. 3) Επεξεργαζόμαστε δεδομένα από τις υπάρχουσες πληροφορίες σας σχετικά με εσάς, για να σας δείξουμε εμπορικό περιεχόμενο που μπορεί να είναι συναφές προς την δραστηριότητά σας και ενδιαφέρον για εσάς, εφόσον έχετε παραχωρήσει τη σχετική θετική δήλωσή σας (opt-in) κατά την εγγραφή σας ως χρηστών στην πλατφόρμα.
  4. 4) Σεβόμαστε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς και τις χρησιμοποιούμε μόνον, για να σας παράσχουμε τις υπηρεσίες μας καθώς επίσης και για στατιστικούς λόγους, για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Σε περίπτωση που διαβιβάσουμε περαιτέρω τις πληροφορίες σας σε συνεργαζόμενες εταιρείες που μας συνδράμουν στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι εταιρείες αυτές οφείλουν να συμφωνήσουν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες, μόνον εφόσον ευθυγραμμισθούν προς την εν λόγω συμφωνία και την παρούσα δήλωση περί πολιτικής προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
  5. 5) Μπορείτε πάντοτε να διαγράψετε, διορθώσετε ή τροποποιήσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες ή να άρετε την άδεια χρήσης τους, στέλνοντας ένα μέιλ στο info@theprosperty.com ή με αποστολή φυσικού φακέλου στην διεύθυνση Λ.Κηφισίας 32, Μαρούσι 15125,
  6. 6) Ενδέχεται να διαβιβάσουμε τις πληροφορίες σας, αν απαιτείται από το νόμο και αν είναι αναγκαίο, ώστε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε παράνομη πράξη/ παραβίαση των εφαρμοζόμενων εντός της ελληνικής επικράτειας νόμων.
  7. 7) Χρησιμοποιούμε cookies μόνον για να συγκεντρώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να παράσχουμε το σύνολο των υπηρεσιών μας σε εσάς, σε συμμόρφωση προς τη νομοθεσία της ΕΕ για τα cookies, όπως ισχύει κι έχει τεθεί σε εφαρμογή και σε συμμόρφωση προς τις προβλέψεις του GDPR. Μας παρέχετε πλήρως και χωρίς επιφύλαξη τη συγκατάθεσή σας για μια τέτοια χρήση, σημειώνοντας τη σχετική επιλογή στη σελίδα "ειδοποίηση cookies" ή σε αναδυόμενο παράθυρο.
  8. 8) Εάν μεταβληθεί ο ιδιοκτήτης της επιχείρησής μας, μπορούμε να μεταβιβάσουμε τις πληροφορίες σας στον νέο ιδιοκτήτη, εφόσον παραχωρήσετε τη σχετική θετική συγκατάθεσή σας (opt-in) σημειώνοντας τη σχετική επιλογή κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα, ώστε ο νέος ιδιοκτήτης να συνεχίσει να σας παρέχει τις εν λόγω υπηρεσίες. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει, εντούτοις, ο νέος ιδιοκτήτης να αποδεικνύει πως συμμορφώνεται προς τις δεσμεύσεις προστασίας που καταγράφονται στην παρούσα δήλωση πολιτικής.
  9. 9) Η πολιτική προστασίας δεδομένων παραμένει έγκυρη και σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή σε περίπτωση αλλαγής της ιδιοκτησίας της «Real Estate Property ΙΚΕ» κι επακόλουθης διαβίβασης των πληροφοριών σας στον νέο ιδιοκτήτη.
  10. 10) Διατηρούμε το δικαίωμά μας να αλλάζουμε τους όρους της πολιτικής σεβασμού των προσωπικών δεδομένων ανα πάσα στιγμή, με προηγούμενη κοινοποίηση προς εσάς στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα μας έχετε κοινοποιήσει κατά την εγγραφή, με βάση τις δυνατότητες που παρέχει το εν ισχύι νομικό πλαίσιο. Στην περίπτωση αυτή, θα σας ζητείται εκ νέου η παραχώρηση της σχετικής συγκατάθεσης για τα προσωπικά δεδομένα σας τα οποία διατηρούμε ή/ και επεξεργαζόμαστε.
ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
Δεν φέρουμε ευθύνη για ό, τι δε συνιστά επαγγελματική ή νομική συμβουλή ή επίσημη σύσταση. Σε καμία περίπτωση δεν ευθυνόμαστε για οποιεσδήποτε τυχαίες, έμμεσες ή ειδικές ζημίες οιασδήποτε μορφής ή άλλες ζημίες, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, εκείνων που προκύπτουν από απώλεια συμβάσεων, προσδοκίας δικαιώματος, ανεξαρτήτως του εάν έχετε τύχει ή όχι πληροφόρησης για την πιθανότητα τέτοια ζημίας και που συνδέονται με τους όρους και την χρήση της ιστοσελίδας ή όποιων άλλων συνδεδεμένων ιστοσελίδων.
Δεν εγγυόμαστε ότι οι σέρβερ που επιτρέπουν την πρόσβαση στην ιστοσελίδα δεν φέρουν σφάλμα ή ιό και αποδέχεστε ότι είναι δική σας ευθύνη να κάνετε την κατάλληλη πρόβλεψη για την προστασία ενάντια σ’ αυτές τις απειλές. Συνιστούμε να κάνετε σάρωση των αρχείων, προτού προχωρήσετε σε μεταφόρτωση στον Η/Υ.

Σε ισχύ από 01/12/2019.
Λίστα Cookies
Cookie key Domain Κατηγορία Cookie Λήξη Περιγραφή
prosperty_session theprosperty.com Απολύτως Απαραίτητα 2 hours Κρυπτογραφημένο cookie για να επιτρέπεται η χρήση των εφαρμογών για τους χρήστες
XSRF-TOKEN theprosperty.com Απολύτως Απαραίτητα 2 hours Αυτό το cookie είναι γραμμένο για να βοηθήσει στην ασφάλεια του ιστότοπου στην αποτροπή επιθέσεων πλαστογραφίας αιτήσεων μεταξύ των ιστότοπων.
_ga theprosperty.com Λειτουργικά 2 years Αυτό το όνομα cookie συνδέεται με το Google Universal Analytics. Χρησιμοποιείται για τη διάκριση μοναδικών χρηστών, εκχωρώντας έναν αριθμό που παράγεται τυχαία ως αναγνωριστικό πελάτη. Περιλαμβάνεται σε κάθε αίτηση σελίδας και χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό των δεδομένων επισκεπτών, συνεδριών και καμπανιών για τις αναφορές αναλυτικών στοιχείων ιστότοπων.
_gid theprosperty.com Λειτουργικά 1 day Αυτό το όνομα cookie συσχετίζεται με το Google Universal Analytics. Αποθηκεύει και ενημερώνει μια μοναδική τιμή για κάθε σελίδα που επισκέπτεται.
1P_JAR, CONSENT, NID .google.com Μάρκετινγκ Various Ρυθμίστε από την Google. Αυτή η ομάδα ορίζει ένα μοναδικό αναγνωριστικό για να θυμάται τις προτιμήσεις σας και άλλες πληροφορίες, όπως τα στατιστικά στοιχεία ιστότοπων και τα ποσοστά μετατροπής. Οι πολιτικές της Google μπορούν να προβληθούν στο https://policies.google.com/technologies/types
__cfduid .cloudflare.com Λειτουργικά 31 seconds Αυτό το όνομα cookie συσχετίζεται με την Cloudflare για τη μεγιστοποίηση πόρων δικτύου, τη διαχείριση της κυκλοφορίας και την προστασία από κακόβουλη επισκεψιμότητα.